- Tårtbotten
- Marängbotten
- Bananer 2 st
- Kiwi 2 st
- Apelsiner 2 st
- Vispgrädde 2 dl
- Vaniljkräm 4 dl
- Choklad 200 gram
Så här gör du denna chokladtårta med frukt:
- Gör en tårtbotten.
- Gör även en marängbotten.
- Rör ihop en vaniljkräm och låt stå en stund i kylskåpet.
- Vispa grädde.
- Skiva banan, kiwi och apelsin.
- Dela tårtbotten i två delar.
- Bred grädde på den understa delen av tårtbotten.
- Sprid banan och kiwi över grädden.
- Lägg på andra delen av tårtbotten.
- Smeta ut vaniljkräm jämnt över tårtan.
- Lägg på marängbotten.
- Smält choklad i ett vattenbad.
- Bred den smälta chokladen över marängen, till ett jämnt lager.
- Dekorera kanterna på tårtan med den skivade apelsinen.
- Låt stå och svalna i kylskåpet minst 1h.