• Risnudlar 2 förpackningar.
  • Böngroddar 30g
  • Tofu 400g
  • Salladslök 4st
  • Ägg 3st
  • Olja (ej oliv) 2-3msk
  • Soya 4msk
  • Fisksås 4msk
  • Phad thai sås 4msk
  • Socker 4tsk
  • Jordnötter
  • Lime

Thailands nationalrätt, en klassisk nudelrätt.

Såhär gör du Phad thai:

  1. Tillred risnudlar enligt förpackning.
  2. Skär salladslök i små stavar.
  3. Dela Tofu i bitar.
  4. Ta bort roten på de färska böngroddarna.
  5. Hätta upp olja i en panna.
  6. Stek Tofun tills den fått lite färg.
  7. Knäck i äggen.
  8. Sänk värmen på plattan.
  9. Ha i nudlarna, fisksås,soya, Phad thaisås och socker.
  10. Höj värmen igen.
  11. Tillsätt böngroddar och salladslök.
  12. Rör om ordentligt.
  13. Servera med krossade jordnötter och/ eller lime.