Idag äter flera webbplatser upp många av matbloggarnas recept vilket gör att de tar trafik på innehållet som bloggarna i sig skapat. Den största aktören i Sverige idag som gör detta är hittarecept.se. De arbetar genom att hämta delar av bloggarnas inlägg och publicera dessa på hittarecept för att på så sätt få söktrafiken till hittarecept.se, istället för bloggarens egna webbplats.

Vi tycker nu det är dags att göra uppror mot detta och vill istället arbeta för att lyfta fram varje bloggare och ta tillbaka den trafik matbloggaren borde få istället för spamsajterna. När alla väljer att gå ut kommer det absolut bli ett stort tapp i trafik till en början då hittarecept självklart ger er mycket trafik idag, men ni kommer tjäna på det i längden.

Är ni intresserade av att arbeta med mig och oss på detta spåret att ta tillbaka trafiken och samtidigt få en möjlighet att börja tjäna några kronor på er blogg, tycker jag ni ska signa upp er här så kommer jag återkomma med information om hur vi kommer gå tillväga. Vi vill bygga en organisation för matbloggarna istället för att utnyttja matbloggarna och tjäna pengar på deras innehåll likt hittarecept gör.

Vi kommer erbjuda alla matbloggare som bloggar i vår organisation en egen domän och egen blogg samt kunskap i hur ni gör för att skapa maximal trafik till er mat eller bakblogg. Ni vår väldigt gärna sprida kampen om recepten på er matblogg så fler matbloggare kan hitta det och vi kan skapa en stark organisation som gynnar alla parter utom spammarna.

Har ni fler frågor om hur detta fungerar eller liknande får ni väldigt gärna höra av er till oss på info[a]receptbyran.se.

Fyll i formuläret här under om ni vill ha mer information om hur detta kommer gå till.

[easy_contact_forms fid=3]